Condoleanceregister van

Gijs Zonnenberg

Ingezonden berichten

Onderstaand de ingezonden condoleanceberichten voor Gijs Zonnenberg.


William De Wee

Iedereen die dit leest: gecondoleerd! Een lange periode (2001-2022) mocht ik samenwerken met Gijs bij de lokale omroep MerweRTV (met name bij de programma's " 'Goed Nieuws' en 'Kerk-TV'). Buiten dat raakten wij ook bevriend en deden regelmatig even een bakkie of besteedden we aandacht aan praktische dingen zoals computer problemen, die ik dan voor hem mocht oplossen.

Judith en Maarten Bogaard

11 maart 2022 mocht Gijs ons huwelijk nog voltrekken. Nu voor altijd bij Hem die alle dingen goed zal maken. Gecondoleerd!

Familie Vd Griend

Gecondoleerd! Sterkte met dit verlies.

Marcel en Maria Achten-Prins

Van harte gecondoleerd met het overlijden van Gijs. We hebben heel goede herinnering aan hem. Hij heeft ons huwelijk gesloten in 2009 en ingezegend in de dijk synagoge. Incl. Shofar blazen. Ook veel goede tips gegeven voor onze Israël reis! Hij is onvergetelijk!

Adri en Frieda Schot

Midden in 't leven nog zoveel te geven Idee en plannen te over in één keer voorbij Voor ons was je een kei enig in je soort We zetten ons leven in jouw gedachten voort Achter tranen van verdriet... schuilt een glimlach van herinneringen... van 55 jaar geleden tot het heden.

jacques de Groot

Ome Gijs, zo kende ik je. Als kleine jongen mee naar het kinderkoorkamp met ome Gijs. Later met de eigen kinderen ook met dit kinderkoor mogen zingen bij één van je programma's. Het enthousiasme én de vreugde die je mocht uitstralen, en de liefde voor Israël en het lied zal ik niet vergeten. Gecondoleerd met dit verlies, hij mag nu eeuwig zingen.

Nesia Kros

Lieve Gijs, wat zullen de bewoners van Parkzicht jou missen, en ik ook, het waren altijd heerlijke middagen, en dan de gesprekken met jou, dat heeft me heel veel goedgedaan. Ik wens alle nabestaanden alle sterkte toe. Rust zacht Gijs.

Paul en Herma Bot

Familie Zonnenberg, Gecondoleerd met het verlies van Gijs. We wensen jullie heel veel sterkte en kracht en troost van de Heere toe in de komende tijd. Paul en Herma Bot.

Joop en Annie de Vries

Ons medeleven bij het overlijden van jullie broer Gijs. We mogen hem gedenken als een gelovig man die zelf en ook anderen liet zingen over de liefde van God en Zijn Zoon onze Here Jezus. Ook heeft hij als trouwambtenaar vele bruidsparen een warme toespraak mee kunnen voor hun verdere leven. Nu mag hij zijn in het Hemels Jerusalem en opnieuw een loflied aanheffen.

Piet Mosterd

Beste familie, Met ontroering heb ik kennis genomen van het nieuws dat onze Gijs naar zijn Vaderhuis is gegaan. Jarenlang heb ik samen met Gijs mogen optrekken. Mooie tijden beleefd in de periode dat we samen radio maakten. Hij was voor mij een "gabber", een maat, een vriend. Wij deelden elkaars lief en leed. Gijs kon dan de vrolijke grappenmaker uithangen, maar ik was wel degelijk op de hoogte van zijn zorgen en verdriet waar hij niet mee te koop liep. Wat wij ook deelden was onze liefde voor ons geloof in Jezus en betrokkenheid met Israël en het Joodse volk. Met hem als reisgenoot in Israël geweest. Mooie herinneringen. We zullen Gijs in warme herinnering houden: zijn aanstekelijke enthousiasme, zijn humor, zijn passie voor Israël. Gijs liep over van liefde en Liefde. Ongetwijfeld zullen zeer velen op zijn overlijden reageren. Alle begrip dat jullie de condoleances onmogelijk allemaal persoonlijk kunnen ontvangen. Vandaar de keuze voor een schriftelijke reactie. Bij deze! Ik hoop wel aanwezig te zijn in de Grote Kerk; de begrafenis weet ik nog niet zeker, want vanwege artrose ben ik moeilijk ter been. Ik wens jullie alle kracht en Gods nabijheid.

Aart en Karin / Martjan & Eva en Joanne ' t Jong- Mol

Gecondoleerd met het verlies van jullie broer en zwager. Maar ook gecondoleerd aan allen die Gijs persoonlijk hebben gekend. Zelf mocht ik bijna 3 jaar elke maandagochtend bij Gijs huishoudelijk werk doen. Dit was nooit saai en altijd gezellig. Veel van Gijs geleerd vooral over Israël. Daarnaast waren we mantelzorger voor elk ander klusje en de boodschappen. Met Kerst kwam Gijs altijd bij ons. Hij genoot hiervan.Ook dit jaar zou hij weer komen maar helaas is hier niets meer van gekomen. We zullen hem missen, maar het is ons een troost te weten dat Gijs op een veel betere plaats is dan hier, hij mocht kerst vieren bij het Koningskind , waar geen pijn en eenzaamheid meer is

Marry Heijkoop

Marry Heijkoop Familie Zonnenberg, vrienden en bekenden Gecondoleerd met het verlies van Gijs. Heel veel sterkte in deze moeilijke periode. Ik wens jullie GODS troost en nabijheid toe.

Carin van Zanten-van der Tak

Van harte gecondoleerd met het verlies. Ome Gijs als een rode draad door mijn leven heen. Laudate Deum, kinder bijbel week, koster, bezoeker Biven Alles Uit dagen. Wat zal ik je missen, stond open voor een ieder. Mogen weten dat je nu eeuwig mag zingen!

Jacques & Anita van der Vlist

Gecondoleerd en veel sterkte toegewenst.

Jan en Nel Van der plas

Gecondoleerd en veel sterkte toegewenst

Aart Blokland

Gijs leren kennen toen hij nog koster was in de Maranathakerk, altijd behulpzaam en attent. Hij voelde zich als een vis in het water als hij dienst deed in de diensten van de wijken 1 en 2. In het huis van zijn hemelse vader is er voor hem zeker een woning beschikbaar.

Marco De Keizer

Familie Zonnenberg, gecondoleerd met het overlijden van Gijs. Wat een onverwacht bericht heeft ons net voor het concert zaterdagavond bereikt. We hebben voordat het concert begon Gijs herdacht en voor jullie gebeden. Een bijzonder moment! Wat heeft Gijs veel vrienden in de Naam van onze Heere Jezus. Wat kon hij vol passie met een glinstering in zijn ogen vertellen over Israël en de blijde boodschap van het Evangelie. Hij heeft bijgedragen om de Lofzang gaande te houden. Tot eer van Heiland. Verlost mag hij juichen voor de troon van zijn hemelse Vader. Als familie wil ik jullie Gods kracht en zijn onmisbare zegen toewensen in de tijd van afscheid. En in de periode dat het gemis komt wanneer het stil is zonder Gijs.

Mirjam Faas

Gecondoleerd en sterkte.

Gerda Keijzer-Oorschot

Lieve familie Van harte gecondoleerd met het overlijden van Gijs. Dit meeleven is ook namens mama, Lucia Oorschot. Onze laatste herinnering aan Gijs is toen hij op de zendingsdag bij het verlaten van het terrein een Israellied speelde op het orgel. Diverse keren ontmoette ik hem ook tijdens jeugddagen op Flakkee. Altijd was hij heel betrokken en wisselden we wel even een paar woorden over onze Heere en Heiland. We wensen jullie Gods zegen en nabijheid in de komende tijd.

Gerrit & Maaike Jansen

Familie Zonnenberg, Gecondoleerd met het verlies van Gijs. We wensen jullie heel veel sterkte en kracht en troost van de Heere toe in de komende tijd. Gerrit & Maaike

Ina , voorzitter Streefkerkse koren Blok

Namens bestuur en leden Streefkerkse koren van harte gecondoleerd met dit verlies. 15 oktober j.l was Gijs aanwezig op ons jubileumconcert als oud voorzitter. Samen met ons heeft hij die avond uit volle borst Er is een Toekomst vol van Hoop gezongen. Tijdens de koffie een mooi gesprek hierover. Gijs leefde mede door middel van zang en muziek uit het Woord. Wij herinneren hem als een gedreven, hartelijk, meelevend persoon , een persoonlijkheid, iemand die we niet gauw zullen vergeten. We willen de familie ( met name Martin ( ook oud dirigent ) veel sterkte toewensen en de nabijheid van God want dat alleen geeft troost en hoop!

Wilma

Gecondoleerd met het overlijden van Gijs. Geweldig hoe hij vroeger de kinderbijbelweek deed. Voor mij een groot voorbeeld. Ik heb er warme herinneringen aan. Geweldig dat hij nu mag dansen en zingen bij de Heer.

E Verheij

Beste Fam . Van Harte gecondoleerd met het verlies van u broer zwager en oom dierbare Gijs Zonneberg Heel veel sterkte toegewenst met dit grote verlies Zal het missen altijd even zwaaien als hij op zijn balkon zat te genieten van de zon Even die groet bij het voorbijgaan Gods nabijheid toegewenst Grt Els

Wout Hak

Beste fam Zonnenberg van harte gecondoleerd met het overlijden van Gijs. Gods nabijheid voor de aankomende tijd

Jan de Vries

De Gemeente Sliedrecht heeft met leedwezen kennisgenomen van het overlijden van de heer Gijs Zonnenberg. Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand sloot Gijs sinds 2000 honderden huwelijken. In hem verliest onze gemeente een buitengewoon toegewijde en geliefde ambtenaar van de burgerlijke stand. In woord en muziek is Gijs voor veel inwoners van Sliedrecht van grote betekenis geweest. Wij wensen zijn familie en vrienden veel sterkte in het dragen van dit grote verlies. Namens het college van Burgemeester & Wethouders, Niels Kuiper Jan de Vries Gemeentesecretaris Burgemeester

Debora Leeuwis

Gijs, je leerde mij nog zingen op het kinderkoor de wingerdknopjes. Te wijngaarden. Vaak kwam ik je nog tegen op een braderie. Rust zacht Je zult gemist worden. Familie en vrienden sterkte met het verlies van Gijs.

Coby Mulder

Beste familie Zonnenberg, Via familie uit Sliedrecht kwam mij ter ore dat Gijs gestorven is. Van harte gecondoleerd met het overlijden van Gijs. In 1976 heb ik een HGJB- kamp met Gijs geleid en daar heb ik nog heel goede herinneringen aan. Hij had oog en hart voor de jongere. Dat was merkbaar in dagsluiting en omgang met de jeugd. Daarnaast ontmoette ik hem veel later, op het aller onverwacht in Israel. Een fijn mens ging heen, maar de herinnering blijft.

Henk en Mia Korevaar

Van harte gecondoleerd met het verlies van jullie broer, zwager en oom. Heel veel sterkte voor de dag van morgen en voor de tijd als het gemis voelbaar wordt. Maar weet dat hij nu eeuwig zingen mag voor Gods troon.

Teus en Tonny Gelderblom-Vonk

Van harte gecondoleerd met het verlies van jullie broer Gijs

Nico De Heus

Beste familie van harte gecondoleerd met het verlies van jullie broer zwager of oom. Jaren met Gijs opgetrokken met kinderkoor kamperen Zullen hem missen, was een grote kindervriend.

Ad en Cora van der Rhee

Beste Familie Zonnenberg. Onze hartelijke deelneming met het verlies van Gijs Zonnenberg. Vele jaren mochten we van zijn vriendschap genieten, eerst als dirigent va Kinderkoor “De Krekels” in Oud Alblas, met dierbare herinneringen aan de vele uitvoeringen en de kinderkampen in de zomer. Later als lid en bestuurslid van CZOV Eensgezindheid. Niet in de laatste plaats als hulp en klankbord bij de totstandkoming van de gedichtenbundel “Israël één Lofgedicht” met gedichten van Ad en bijpassende foto’s van Gijs. Ook heeft Ad hem talloze malen vergezeld bij zijn PowerPoint presentaties “Passie en Pasen in Jeruzalem” rond Pasen en “Op weg naar Bethlehem” in de adventstijd. We zullen hem missen! Het volgende gedicht uit de bundel zouden wij aan Gijs willen opdragen, mede gezien zijn grote liefde voor Israël: De Berg Een berg, centraal in Israël, daar schijnt de zon verblindend fel. De zoon, hij droeg daar zelf het hout Waarmee het altaar werd gebouwd. O, ’t lemmet van het mes van vader, het komt zo vastbesloten nader, tot daar weerklinkt een held’re stem uit alle macht, en spreekt tot hem: “Stop Abraham, bevrijd je kind, zie wat zich achter je bevindt: Het offer dat ik voor je nam, vervang je zoon dan door deez’ ram. Een berg, centraal in Israel, een man van ouds volgt Gods bevel: “Leef naar Mijn wil en naar Mijn Woord, Je hebt altoos Mijn Stem gehoord.” Wie is die man, wie die profeet, die van Jaweh door Noach weet? - Zijn naam voor altijd in Gods woord - van Melchizedek nooit gehoord? Een berg, centraal in Israël: Vanaf Olijfberg, zie de parel door David saâmgevoegd gebouwd: die stad al eeuwen, eeuwen oud, door God als woonstee uitverkoren! En de profeten laten ’t horen: “Jeruzalem, die grote stad, Waar d’Allerhoogste woning had”. Een berg, centraal in Israël: de aarde donker als de hel. Een drietal kruisen stonden daar: de Zoon van God als schuldenaar. Hij droeg daarheen ook zelf het hout waarop de redding werd gebouwd Er was geen ram in struik dit keer: de Zoon, geofferd door de Heer. Een berg, centraal in Israël: Een nieuwe stad komt uit de hemel De naam is “Nieuw Jeruzalem” Als grote Koning zie je Hem al nederdalend uit de Hoge, komt neer op aard’, zichzelf verhogen, Hij wijst eenieder met zijn staf, je volgt de Herder of bent “af”. Één berg, één Koning en één zaligheid, o, pelgrim, ben je voorbereid?

Erik en Margret Visser

Oprecht gecondoleerd met het verlies van jullie broer, zwager, oom en veler vriend. Heel veel sterkte op de dag van de begrafenis we mogen gijs nastaren wetend dat hij nu eeuwig mag zingen tot eer van zijn Koning en Heiland.

Barry Van Ringelesteijn-Boon

Beste Fam, van harte gecondoleerd met het overlijden van Gijs. Persoonlijk heb ik mooie herinneringen aan hem. Drechtsteden koor PRAISE HIM. De reis naar Canada en nog vele andere ontmoetingen. Gods nabijheid gewenst met het afscheid nemen van Gijs.

Aart en Corrie de Heer

Ons medeleven met het verlies van Gijs!

Wim en Jenneke Bot

Lieve familie, Hierbij van harte gecondoleerd met het overlijden van Gijs! Veel troost, kracht en sterkte van God gewenst! Als één de lofzang gaande hield .... was dat Gijs wel. Jammer dat het laatst in zijn leven zo moeilijk was maar, des te groter is het dat hij nu verlost is en volmaakt mag dienen!

Gijs Van Waversveld

Beste familie Zonnenberg. Van harte gecondoleerd met het overlijden van Gijs. Het was een fijne vent en we konden heel goed samen. Ruim 50 jaar heb ik hem leren kennen via de H.G.J.B. samen hebben we meerdere kampen geleidt. Gijs was een persoonlijkheid met humor en oog voor de ander. Een aantal jaren geleden heeft hij mij gevraagd een reis naar Israël over te nemen. Dat heb ik met veel genoegen gedaan. Ik bewaar hele goede herinneringen aan hem. Ik kan mij voorstellen dat velen hem zullen missen.

Anita Kraaijeveld

Familie, Van harte gecondoleerd! Ik herinner Gijs van de fijne momenten vroeger tijdens de Kinderbijbelwijk, iedereen mocht komen, komen in de tent! Hij was trouwe volger van Jigdaljahu, en voltrok bjj verschillende vrienden hun huwelijk. Hij mag nu in volle Sjalom juichen voor Zijn Vader. Sterkte gewenst de komende dagen. Meelevende groet, Anita Kraaijeveld

Corrie Van Putten - van Hamburg

Beste familie Zonnenberg, van harte gecondoleerd met het verlies van Gijs en Gods nabijheid toegewenst.

Cees en Cora Jane Hoogvliet

Familie Zonnenberg, Gecondoleerd met het verlies van een veelzijdig mens. Ik heb met Gijs een paar HGJB kampen mogen draaien, wat heb ik destijds van Gijs kunnen en mogen genieten. Ben heel blij en dankbaar dat ik Gijs mocht leren kennen. En nu moeten we hem achterlaten bij zijn Heer waar hij zo kon van getuigen. Voor jullie allemaal veel sterkte, dat Gijs mag rusten in vrede!

Fam, Gelderblom

Beste familie Zonnenberg, van harte gecondoleerd met het verlies van Gijs en sterkte gewenst.

Herro en Anita Zoutendijk

Van harte gecondoleerd met het verlies van Gijs. Hij mag nu voor eeuwig zingen! Dat dat jullie tot troost mag zijn.

Herro en Anita Zoutendijk

Van harte gecondoleerd met het verlies van Gijs. Hij mag nu voor eeuwig zingen! Dat dat jullie tot troost mag zijn.

Piet en Lenie de Groot

Beste familie Zonnenberg, Van harte gecondoleerd met het verlies van Gijs. Gijs leerde ik kennen als iemand die zijn God wilde loven met zijn liederen en muziek. Ook als iemand die van Israël hield. Nu mag hij voor altijd zijn hemelse Vader loven. Sterkte met het verwerken.

anja Jager

Gecondoleerd met verlies gijs lieve vrolijk man mijn dochter heb hem mee gemaakt met de ki derbijbelweek ik wens jullie veel sterkte toe in de toekomst.

Joke en Ben van Krugten

Gecondoleerd en sterkte toegewenst.We zullen hem missen.

Pons en Willy Ter Haar

Lieve familie Zonnenberg, Gecondoleerd met het verlies van Gijs. Wij hebben hem heel lang geleden leren kennen op de verjaardag van zijn broer Arnold. Wij vonden het heel gezellig bij de familie Zonnenberg en Gijs was een innemend persoon, die we nooit vergeten zijn. Mocht de Heere jullie troosten in dit verlies.

Jan H. Struijk

Van harte gecondoleerd en sterkte bij het afscheid.

Ad en Jozien Mol

Beste familie Zonnenberg. Gecondoleerd met het overlijden van jullie broer, zwager en oom Gijs. Wij herinneren ons hem als een vriendelijke en betrokken man met een hart voor mensen en vooral kinderen. Het leven was voor hem niet eenvoudig. Zingen was zijn lust en leven. Nu mag hij voor eeuwig zingen van Gods goedertierenheden. Heel veel sterkte toegebeden.

Familie Snoep

Beste familie Zonnenberg, gecondoleerd met het overlijden van ‘Ome Gijs’. Wij kijken met veel plezier terug op onze tijd als lid van kinderkoor Osanna. Veel sterkte gewenst.

Ton en Ada Rommers Worseling v Meijeren

Wij willen alle broers en zussen , neven , nichten en vrienden van Gijs sterkte wensen met dit verlies. We bidden om kracht van onze God om dit te kunnen dragen. Laat het een troost zijn , te weten dat Gijs nu veilig in Jezus armen mag rusten, zonder pijn en verdriet.

Lia van der Starre

Namens het koor De Lofstem uit Oud Alblas wil ik u condoleren met het verlies van Gijs. Wij zijn dankbaar Gijs in ons midden gehad te hebben

Ardjan Dekker

Veel sterkte toegewenst, en Gods zegen toegebeden

Kees en Joke Van Hattem

Beste familie Zonnenberg Langs deze weg willen wij ons medeleven betonen. Wij condoleren jullie van harte met het overlijden van Gijs. De herinnering aan Gijs is een vrolijke opgeruimde man met een rotsvast geloof. Hij is nu waar hij zo graag wou zijn. We wensen jullie heel veel sterkte toe voor nu en in de toekomst en van harte Gods zegen toegewenst.

Bram Waleboer

Familie, van harte gecondoleerd met het overlijden van Gijs. Enkele jaren heb ik hem meegemaakt in Parkzicht bij het zinguurtje. Hij getuigde daar tegen de bewoners en sprak zijn verlangen uit eenmaal Thuis te komen. Veel sterkte gewenst in het bijzonder deze dagen.

Nelleke Van den Boogaard

Van harte gecondoleerd, familie Zonnenberg, nu Gijs niet meer op aarde is. Op de Joh. Calvijnschool vertelde hij jaarlijks in de groepen 8 vol enthousiasme en met overgave over Israel. De psalmen die hij veelvuldig citeerde, kwamen daarbij 'tot leven' voor de groepen 8. Het waren onvergetelijke momenten voor de kinderen en ons als collega 's.

Piet Maasland

Lieve familie en vrienden van Gijs, van harte gecondoleerd met het overlijden van onze vriend Gijs. Onze geschiedenis samen gaat vele jaren terug, en ik ben hem dankbaar voor onze warme vriendschap en onze gezamenlijke interesses en activiteiten. Tot ziens lieve Gijs!

Lydia Maasland

Gecondoleerd aan iedereen die een warme band met Gijs had. Ik heb hele goede herinneringen aan hem, die starten in de Bonkelaar. Wat een feest was dat met Ome Gijs. Wat een fantastische kindervriend, die echt iets kon betekenen in het leven van een kind. Ook de laatste jaren heb ik hem nog een aantal keer mogen ontmoeten via mijn vader. Waar Gijs is, schijnt de zon, en dit was nog steeds zo, ondanks dat het niet allemaal even gemakkelijk ging. Lieve Ome Gijs, het ga u goed x

Jan en Pieta Schipper

Hele fijne contacten met Gijs gehad , het was een fijn persoon in de omgang hele goede herinneringen . Familie van harte gecondoleerd .

Anneke en Nico van Herk

Lieve familie. Gecondoleerd met het verlies van jullie broer en zwager Gijs. Het was een waardevolle dankdienst van onze neef. Heel veel sterkte toegewenst.

Sebastiaan Boogaard

Van harte gecondoleerd met het overlijden van Gijs. Een bijzonder man. veel sterkte en kracht toegewenst met dit verlies Sebastiaan Boogaard -trouwambtenaar Gem. Molenlanden

Jan en Joke Kraaijeveld

Fam. Zonnenberg van harte gecondoleerd met Gijs. Mooie herinneringen heb ik aan de reis naar Israël met met mijn zoon Fred en de nicht van Gijs Barbera.

Anita Van der Hoeven

Ik heb Gijs in de afgelopen 2 jaar bij mogen staan als gastvrouw bij huwelijken in de Gemeenten Molenlanden. Ik heb hem leren kennen als een lieve man die hart voor zijn werk had!! Wil iedereen die Lief had en een warm hart toe droeg condoleren en heel veel sterkte en kracht met dit grote verlies.

Mieke van ‘t Veer

Gijs is zolang we ons kunnen herinneren altijd betrokken geweest bij onze kerk. Ook bij mijn tantes in Parkzicht was hij geliefd met zijn ‘zingen met Gijs’ We zullen deze markante persoon gaan missen. We weten ook dat hij het niet makkelijk had. Dat maakt dat we dankbaar zijn dat hij bij zijn Hemelse Vader is thuisgekomen. We wensen jullie als familie veel sterkte in deze zware tijd, maar ook af en toe een glimlach bij de goede herinneringen die er zeker zullen zijn. Veel liefs, Mieke en Bert

Theo en Janine Den Braanker

Mijn eerste bewuste kennismaking met Gijs was met het kinderkoorkamp van Laudate Deum. Wat een plezier en lol heeft hij daarin gegeven. Ook weet ik niet beter of ome Gijs was aanwezig tijdens de kinderbijbelweek in De Bonkelaar. Zingen met Gijs, er zijn heel wat liedjes die ik geleerd heb van hem nog steeds in mijn hoofd. Ook over Tamboerijngroep Hadassa was hij enthousiast en daarin hebben we ook verschillende samenwerkingsmomenten met hem gehad. Gijs een man met geloof en liefde en een open houding naar de medemens. We willen de familie condoleren en Gods kracht en nabijheid toewensen in het gemis van hem.

A Hoekwater

Gecondoleerd met dit verlies, Gijs mag nu eeuwig zingen tot Zijn eer.

Klaas-Cor en Petra Verheij

Gecondoleerd met het verlies van Gijs. Wij herinneren hem als een hartelijke man met een voorliefde voor het land Israël. In 2018 mochten we met het Shalomkoor daar zijn en Gijs was er toen ook gedeeltelijk bij. In 2016 heeft hij ons huwelijk voltrokken. Ook mochten we hem verschillende keren in Bilthoven begroeten als onze gast. Een geliefd man is ons ontvallen.

Ad de Waard

Familie Zonnenberg, Gecondoleerd met het verlies van Gijs. Vanmiddag hebben we de livestream van de dankdienst voor zijn leven gevolgd. Helemaal in de stijl van Gijs, liederen, woorden, herinneringen aan een markante man. Wij hebben hem leren kennen als een opgewekt mens en zijn dankbaar voor wat hij heeft betekend. Wij wensen jullie heel veel sterkte bij het verwerken van dit gemis. Nelly en Ad de Waard

Jan en Tinie van Rijsbergen

Familie Zonnenberg, wij willen u van harte condoleren met het overlijden van uw broer en zwager Gijs . Wij kenden Gijs als een aimabele vriendelijke opgewekte persoonlijkheid . Hij zal blijvend gemist worden in jullie familie. Wij wensen jullie Gods nabijheid toe !

Peter en Simone Korevaar

Beste familie Zonnenberg, heel veel sterkte met het verlies van Gijs. Opgegroeid met ome Gijs, kinderkoor en kamp. Het huwelijk van onze zoon en schoondochter voltrokken. Wat hebben veel mensen herinneringen aan hem... Hij zal gemist worden!

Cor Stoker

Beste fam Zonnenberg Van harte gecondoleerd met het overlijden van Gijs. De herinneringen en ontmoetingen samen met hem blijven in ons hart! Kracht en sterkte toegewenst voor nu en de komende tijd .

Rieta en Gert de Bruin

Beste familie, Van harte gecondoleerd met het verlies van jullie geliefde Gijs en sterkte toegewenst in een toekomst zonder hem. Het was mooi om de dankdienst voor zijn leven mee te maken, treffende woorden en liederen. Wij treden uwe poorten in is voor hem werkelijkheid geworden. Shalom toegebeden.

Fam . Van. Wijnen

Beste familie Zonnenberg. Wij hebben elkaar leren kennen via een jongerenreis met Gijs naar Israël. We willen jullie condoleren met dit verlies. Veel sterkte toegewenst.

De Jonge

Gecondoleerd met het verlies van Gijs! Veel sterkte gewenst!

Bastiaan en Sonja Goud

Fam Zonnenberg. Van harte gecondoleerd met het verlies van jullie geliefde Gijs. Het was een bijzonder en geliefd mens! Ook ons huwelijk mocht hij sluiten en kijken daar met een fijn gevoel op terug. Mooi wat hij ons persoonlijk meegaf op onze trouwdag. Sterkte in alles!

Nico en Anneke van Heteren

Gecondoleerd met het verlies van Gijs Veel sterkte gewenst

Dirk Heijkoop

Namens de gemeente Hardinxveld-Giessendam gecondoleerd met het overlijden van Gijs Zonnenberg. Gijs was jarenlang bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand. Voor veel inwoners gaf hij een bijzondere invulling aan aan hun trouwdag. Ook heeft hij veel kinderen in de regio de liefde voor koorzang meegegeven. Een bijzonder persoon is van ons heen gegaan. Veel sterkte voor de familie en alle geliefden die hij achter laat. College van B&W Hardinxveld-Giessendam.

Annemarie van der Pligt

Beste familie, Van harte gecondoleerd met dit grote verlies. Hij was een vriend voor velen en ook ik heb veel goede contactmomenten met hem mogen hebben. Meest rondom de muziek, maar daaruit voortvloeiend ook diepgaande gesprekken. Gods nabijheid gewenst voor nu en de komende tijd.

Arie en Nelleke Teeuw

Van harte gecondoleerd met het overlijden van Gijs. Sterkte met het verlies van jullie broer, zwager en oom.

Roos Stout

Lieve famielie van gijs van harte gecondoleerd met het verlies van jullie lieve broer en zwager....een fijne vriend voor jong en oud.bewaar kostbbare herinderingen aan hem.ons huwelijk heeft hij gesloten. Dat deed hij zo mooi en met humor maar gaf ons ook geestelijke boodschap mee.en dat was zo rijk.bedankt voor alle fijne gespekken die we hadden.van hart tot hart bedankt..nu boven zingen met Gijs voor euwig liefdevolle groet roos en robert stout vd heerik .veel sterkte om dit verlies een plekje te geven.we zullen hem missen in parkzicht shaloom

Ria de Mul

Beste familie Zonnenberg, onze harte condoleances bij het overlijden van Gijs. Twee herinneringen wil ik delen: de zangmiddag in de tent tijdens de Bijbelweek op het ijsbaanterrein. Gijs die daarin zijn eigen taak en plaats had. De middagen waaruit het maandelijkse zanguurtje in Parkzicht is ontstaan. En de andere herinnering aan Gijs als kerkganger in de Grote Kerk. Altijd een hartelijke groet en vriendelijk woord voor ons als kostersechtpaar. Hartelijke groet, Huib en Ria de Mul

Teken het register

Uw bericht wordt niet direct geplaatst, maar zal na goedkeuring door de sitebeheerder op deze website verschijnen

* Dit veld is verplicht